Lokaal betrokken & transparant in ontwikkelingen

27-02-2019

Op de warmste februari dag ooit gemeten, is het heerlijk toeven in jachthaven Dragt aan de Stommeerweg in Aalsmeer. Een luxe om uitgerekend vandaag een gesprek te hebben met Ilja van Luling en Martin Bosscher in het kantoor van MEER Vastgoed, met uitzicht op de boten in de haven.

“Elk seizoen heeft wel iets hier in de jachthaven. Het is een fantastische plek in het hart van Aalsmeer, in het hart van ons werkgebied”, start Ilja van Luling enthousiast. Als ontwikkelaar springt MEER Vastgoed in op mogelijkheden in de regio Haarlemmermeer, Schiphol en Aalsmeer. MEER Vastgoed houdt zich bezig met ontwikkelen in de ruimste zin van het woord: woningen, bedrijfsunits, medische centra en transformatie behoren tot het portfolio.

MEER Vastgoed is van origine een familiebedrijf met korte lijnen. Op 1 april a.s. bestaat MEER Vastgoed alweer 5 jaar. In 2014 startte Hugo van Luling samen met zijn dochter Ilja MEER Vastgoed. Sinds 1 juli 2018 is het team uitgebreid met de komst van Martin Bosscher. Kort voor het gesprek maak ik kennis met Hugo van Luling, vastgoedspecialist in hart en nieren en al ruim 30 jaar ondernemer. Hugo is zelf niet bij het gesprek aanwezig, kenmerkend voor de fase waarin de organisatie zich bevindt. Hugo neemt stapsgewijs meer afstand van de dagelijkse werkzaamheden en draagt steeds meer taken over aan Ilja en Martin.

Ieder zijn expertise

De samenwerking met Lodewijck Groep gaat inmiddels ook al 5 jaar terug...

Lees hier het hele interview