Workshop appartementen de Kwakel

11-04-2019

MEER Vastgoed is in voorbereiding met de ontwikkeling van circa 16 appartementen op de huidige Leenderslocatie/Bistro 9 (Drechtdijk 11 de Kwakel). Tijdens de inloopavond voor omwonenden die wij op 25 februari hebben gehouden bleek dat er behoorlijk wat belangstelling is voor appartementen op deze locatie. Wij zouden graag een middag op de hiervoor genoemde locatie willen organiseren om met een aantal belangstellenden over ons plan van gedachten te wisselen. Wij zouden dat graag op vrijdag 26 april van 14:00 tot circa 15:30 uur willen doen.

Om de woningen goed af te stemmen op de wens van de consumenten zijn wij op zoek naar mensen die mee willen denken. We gaan het hebben over onder andere de plattegronden, gevels, installaties en verkoopprijzen. Het is ons er wel aan gelegen met concreet geïnteresseerde mensen (geheel vrijblijvend) aan tafel te gaan over het ontwerp dat nu bedacht is. Om een goede workshop te houden kunnen we niet met heel veel mensen tegelijk van gedachten wisselen. Vandaar dat we niet meer dan 15-20 verschillende belangstellenden willen uitnodigen. De eerste 15-20 aanmeldingen nodigen wij uit voor de workshop.

Indien u geïnteresseerd bent om op 26 april deel te nemen aan deze workshop verzoeken wij u zo spoedig mogelijk dit per e-mail (info@meervastgoed.nl) aan ons door te geven. Indien u niet aanwezig kunt zijn maar vooraf al wel ideeën heeft over deze ontwikkeling die u met ons wilt delen, dan vernemen wij dat ook graag.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet!

info@meervastgoed.nl